RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fly krasjet i bygning

Foto: CNN/SCANPIX
Sist oppdatert:
Et jetfly i New Jersey i USA kom aldri opp i lufta da det skulle ta av onsdag. I stedet raste det over en seksfelts motorvei og krasjlandet i et lager.

Elleve personer var om bord i flyet da det skulle ta av, åtte passasjerer og tre mannskap, ifølge Sky News. Tidlige rapporter sa det var tolv personer om bord.

Utrolig nok ser det ikke ut til at noen av personene i flyet mistet livet i krasjet, men den ene piloten ble skadd og brakk beinet. Imidlertid traff jetflyet to kjøretøy på sin ferd over en motorvei. En person fra hvert av disse kjøretøyene ble hardt skadd.

Ifølge nyhetsbyrået AP er 14 mennesker skadd etter ulykken.

Ulykken skjedde i det et lite jetfly skulle ta av fra Teterboroflyplassen i New Jersey onsdag. Flyet kjørte bortover rullebane seks for å ta av, men kom aldri opp i luften. I stedet kjørte det gjennom et gjerde og over en sterkt trafikkert motorvei før det kræsjet i et lager.

Flyet tok ikke fyr etter kollisjonen, men ble likevel nedkjølt av brannmannskaper.

Flyet var en to-motors Challenger som ble brukt til charter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere