RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreldrene bønnfaller kidnapperne

Foto: TV4
Sist oppdatert:
Foreldrene til den kidnappende Fabian Bengtson i Sverige stod i ettermiddag frem på svensk fjernsyn og tryglet kidnapperne om å slippe sønnen fri.

Den kidnappede Fabian Bengtsons foreldre er desperate. I en video som ble vist på svensk fjernsyn i kveld tryglet de kidnapperne om å slippe sønnen fri.

- Vi henvender oss til dere som vet hvor Fabian er. Situasjonen er meget fortvilet for oss i familien Bengtson. Vi savner Fabian, sønnen vår, sier foreldrene Eva og Bengt Bengtson.

Videoen ble spilt på Aktuelt på SVT klokken 18 i kveld, og familien har også gitt videoen til TV 4 som spiller båndet klokken 19.

Bønnfaller kidnapperne
- Vi trenger å høre stemmen hans for å høre at han har det bra. Vi bønnfaller dere – vær så snill, slipp Fabian fri. I det minste må dere gi oss informasjon om hva vi skal gjøre for å få han tilbake til vår familie, fortsetter Bengt Bengtson på videoen.

- Fabian, vi lengter etter deg. Vi vil så gjerne at du skal komme hjem, tryglet Eva Bengtson.

Svensk politi fikk anledning til å se gjennom videoen før den ble vist på fjernsyn. Politiet skal ha avslått dette tilbudet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere