RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreldrene vil lage film om Maddie

Sist oppdatert:
Madeleines foreldre er i ferd med å forhandle frem en filmavtale med et av verdens største produksjonsselskaper.

Den britiske avisen Evening Standard skriver tirsdag at Kate og Gerry McCann diskuterer muligheten for å selge filmrettighetene til Madeleines forsvinning til IGM.

I tillegg vurderer foreldrene en lukrativ bokavtale samt salg av intervjuer til en rekke TV-kanaler, melder Daily Mail.

Langsiktig avtale
En kilde tilknyttet McCann-familien bekrefter at filmprosjektet vil bli diskutert under et møte i McCann-familiens hjem i Rothley i Leicestershire torsdag kveld.

- Det har vært en del store selskaper i filmindustrien som har tatt kontakt i forbindelse med en langsiktig avtale. IMG og produksjonsselskapet bak Touching The Void har tatt kontakt med Kate og Gerry. De har sendt over en tape som de kan se for å danne seg et inntrykk av hva slags film selskapet ønsker å lage. Vi har kun hatt innledende samtaler, sier kilden til avisen.

«Touching The Void» er en dokumentarfilm med rekonstruksjoner av en skadet fjellklatrer som forsøker å komme seg tilbake til basecamp etter å ha falt ned i en fjellsprekk. Madeleine-filmen vil sannsynligvis ha det samme dokumentariske preget med både intervjuer og rekonstruksjoner.

Millioner i inntenkt
Dersom foreldrene får på plass en filmavtale med IGM, så kan dette bety flere millioner pund i inntekt. Pengene skal gå til å finansiere Finn Madleine-kampanjen.

Det er allerede samlet inn 1,2 millioner britiske pund til Madeleine-fondet, men pengene er nå i ferd med å ta slutt. Fondet går blant annet til å finansiere det private etterforskningsteamet som koster nærmere 50.000 britiske pund i måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere