RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foretrekker te framfor sex

Sist oppdatert:
Det første britene vil ha om morgenen, er ikke skoldhet, dampende sex. En kopp skoldhet, dampende te er mye bedre, viser en undersøkelse.

Ifølge undersøkelsen som er foretatt av fjernsynskanalen UKTV Food, kan 52 prosent av kvinnene knapt nok styre seg når de våkner – de raser av gårde til komfyren og slenger over kjelen. Bare 1 – én – prosent sier at sex er det første de tenker på.

Blant mannfolkene er 5 prosent mest opptatt av sex om morgenen. Hele 42 prosent av mennene insisterer derimot på te først, går det fram av undersøkelsen som UKTV Food offentliggjorde i helgen.

Undersøkelsen viser også at det fins en rekke emner som er mindre viktige enn te men mye viktigere enn sex for morgentrette briter. Blant disse er jobben, frokost og hva slags klær man skal ta på seg når man står opp.

En god del av de spurte orker ikke å tenke på noen av disse tingene når vekkerklokka ringer. For den første tanken som rammer 11 prosent av mennene og 14 prosent av kvinnene er at de helst vil sove videre, heter det i undersøkelsen fra den britiske kanalen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere