RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forfulgte og henrettet Abukar (16)

Nytt tenåringsdrap ryster London.

Abukar Mahamed (16) var på vei hjem fra fetteren sin i Stockwell sør i London, etter å ha brukt feriedagen på å spille Playstation. Plutselig satte sju ungdommer på cross-sykler etter ham, skriver Daily Mirror.

- Jeg så en gjeng med gutter på BMX-sykler som kjørte etter en ung gutt som prøvde å komme seg unna, forteller en nabo til avisa.

Prøvde å gjemme seg
Abukar forsøkte å gjemme seg bak et tre, men gjengen omringet ham, trakk fram et skytevåpen og skjøt ham i ansiktet. En vitne telte fem skudd. Så syklet guttegjengen bort.

- Jeg hørte ikke en gang at han skrek, sier naboen til Daily Mirror.

Abukar er den 17. tenåringen som blir knivstukket eller skutt og drept på gata i London i år. Stadig flere ungdomsgjenger, kjent som hoodies fordi de dekker ansiktet, terroriserer gatene i deler av storbyen.

- Ulver
Flere av ofrene har vært uten tilknytning til gjengene. De fleste er unge gutter av afrikansk opprinnelse, slik som Abukar. 16-åringen hadde familie fra Somalia.

- Ungdommen rundt her er som ulveflokker, sier en kvinnelig nabo til avisa. Andre forteller om lovløshet, våpen og en atmosfære preget av frykt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere