RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlatt av foreldrene

(AFP Photo)
Sist oppdatert:
Disse siamesiske tvillingene ble forlatt av foreldrene sine bare tre dager etter fødselen. Nå ber helsemyndighetene om donasjoner for å redde guttenes liv.

Guttene er sammenvokst i hjertet og leveren. De ble funnet fredag på et ukjent sted, og bragt til barnesykehuset i byen Heifei i Anhui-provinsen øst i Kina, melder AFP.

Tilstanden deres er stabil, men en av dem har pusteproblemer og kan dø hvert øyeblikk, sier legene ifølge avisen Beijing Daily Messenger. Begge tvillingene lider av unormal oksygenmetning i blodet.

Legene må foreta flere undersøkelser for å avgjøre om noen andre av barnas organer er sammenvokste før de kan operere, skriver avisen.

Sykehuset vurderer å betale deler av det operasjonen koster, men håper folk vil donere penger for å hjelpe småguttene. Tvillingenes historie har skapt stor interesse i Kina, og mange mennesker ringer konstant til sykehuset for å høre om hvordan det står til med dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere