RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvunnet i Pakistan

Abid Raja Abid Q. Raja
Abid Raja Abid Q. Raja (Scanpix)
En norskpakistansk mann har vært sporløst forsvunnet i Pakistan siden slutten av oktober. Nå sitter svogeren fengslet, og advokaten hans frykter for mannens liv og helse.

Abid Q. Raja, kjent som forsvarer i Rahila-saken, er nå på vei til Pakistan for å forsvare en ny norskpakistaner som holdes fengslet av pakistansk politi.

- En norskpakistansk borger fra Fredrikstad forsvant 21. oktober i Pakistan. Hans norskpakistanske svoger reiser ned for å se etter ham, og pakistansk politi mente at han sto bak en eventuell bortføring eller eventuelt drap. Det vet man ikke, for man har ikke funnet den forsvunne norske borgeren, sier Raja til TV 2 Nyhetene.

Se innslag om saken på TV 2 Nyhetene (gratis Web-TV).

Og til de finner den forsvunne nordmannen holder politiet i Pakistan svogeren fengslet. Raja frykter nå at politiet vil bruke vold for å tvinge en tilståelse ut av svogeren.

- Pakistansk politi er kjent for å slå de som sitter inne. Det er jo ikke nytt. Det vil uttalige Amnestyrapporter vise. Hans familie er veldig bekymret for hans sikkerhet og helse, sier Raja.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere