*Nettavisen* Nyheter.

Forteller alt om Kerry-affæren

Journalisten Alex Polier (27) sier hun vil fortelle alt som sin angivelige affære med John Kerry i et TV-intervju.

16.02.04 10:23

John Kerry er på god vei mot å bli demokratenes presidentkandidat i høstens valg mot George W. Bush, men like før helgen oppstod det rykter om at han har hatt en utenomekteskapelig affære med journalisten Alex Polier.

Det var nettstedet Drudge Report som først brakte ryktene. Det er samme nettsted som avslørte Bill Clitons affære med Monica Lewinsky.

TV-intervju
Ifølge The Sun har Polier gitt et lengre intervju til en amerikansk TV-kanal, der hun forteller alt om affæren.

- Hun vil fortelle sin historie. Hun har til slutt stått fram med sitt forhold til Kerry. Men ingen tror henne, sier en kilde til avisen.

TV-kanalen gjorde intervjuet i jula, men sitter på opptakene inntil de har bevis som kan støtte Poliers historie.

Kerry, som siden 1995 har vært gift med ketsjup-arvingen Teresa Heinz-Kerry, har hele tiden benektet opplysningene om at han skal ha hatt et forhold til Polier i to år.

I Kenya
Polier selv er for tiden i Kenya og besøker sin kjæreste som jobber der, og har ikke ville kommentere det som har kommet fram.

- Dette kommer ikke til å forsvinne. Det som virkelig skjedde er mye verre enn det som har kommet fram, sier en venn av Polier.

Kerry har hatt vind i seilene i sin kamp for å bli USAs neste president, siden han overraskende vant de demokratiske nominasjonsvalgene i Iowa og New Hampshire. Siden da har han vunnet i 14 av 16 stater, og leder på alle målingene.

HTML EMBED
Forsprang

Også på målinger der han plasseres i duell med George W. Bush, har Kerry kommet godt ut. En måling like før ryktene oppstod viste at 52 prosent vil ha Kerry som president, mens bare 42 prosent vil ha Bush.

Klarer ikke Kerry å motbevise sex-beskyldningene, kan det forspranget være tapt for godt.

Klikk på kartet for å se resultatene fra demokratenes nominasjonsvalg så langt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.