RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotomodell bet fotballstjerne

En kjent svensk fotomodell ble fredag kveld rasende, og bet en av landets fotballstjerner i kinnet. Opptrinnet skjedde på utestedet Café Opera i Stockholm.

Kvinnen bet mannen så hardt at han måtte forlate instedet, skrivet svenske Aftonbladet. Selv hevder kvinnen at det bare var et vennskapelig bitt.

Fotomodellen satt ved et av VIP-bordene og skålte i champagne med sine venner. Etter noen timer traff hun landslagsstjernen, og de ble sittende og drikke drinker sammen. Samtalen sporet imidlertid av, og de begynte å krangle heftig.

Plutselig gikk fotomodellen til angrep på forballspilleren, kastet seg rundt ham og bet ham hardt i kinnet. Sjokkert klarte han å løsrive seg. På kinnet syntes to store bitemerker.

- Det var et skikkelig bitt, og jeg tror han ble virkelig forbannet, sier et øyenvitne til avisen. Fotballstjernen forlot utestedet etter opptrinnet.

Fotomodellen, som er en av Sveriges mest kjent, og ofte i tv og aviser, hevder at det bare var et vennskapelig bitt.

Den ydmykede mannen er en av Sveriges største fotballstjerner, og beryktet i Stockholms uteliv for sitt hissige temperament. Han har tidligere vært innblandet i flere pubkrangler, og truet en gang flere av vaktene ved en nattklubb med å ta livet av dem.

Fotballkjendisen innrømmer at han var på Café Opera på fredag, men vil ikke vedkjenne seg angrepet.

- Det har ikke skjedd, sier han.

Prinsesse Madeleine og kjæresten Jonas Bergström var blant gjestene på utestedet da angrepet skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere