RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FRANSK POLITI ønsker opplysninger om denne mannen.
FRANSK POLITI ønsker opplysninger om denne mannen. (https://twitter.com/PNationale)

Fransk politi vil vite mer om drept gjerningsmann

Sprengte seg selv i lufte ved Stade de France.

Fransk politi etterlyser opplysninger om en av mennene som sprengte seg selv i lufta i Paris fredag. Passet som ble funnet ved mannen, tilhørte en soldat som er drept i Syria.

Et pass tilhørende syreren Ahmed Almohammed (25) ble funnet ved en av selvmordsbomberne ved Stade de France. En person med dette passet skal ha kommet til Frankrike som flyktning i høst.

Fingeravtrykkene hans ble registrert i Hellas og skal ha likhetstrekk med selvmordsbomberens avtrykk.

Serbisk politi pågrep imidlertid lørdag en mann med et pass som er identisk, med unntak av passbildet. Politiet mistenker derfor at begge passene er falske.

Fransk politi har nå gått ut med bildet som var på passet som ble funnet ved selvmordsbomberen og en etterlysning på Twitter på både engelsk og fransk.

«Denne personen er en av de døde attentatmennene bak angrepene gjennomført 13. november ved Stade de France. Hvis du har informasjon om dette, ta kontakt med franske myndigheter», heter det i meldingen fra politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere