Fritzl-datter fant kjærligheten

Foto: HERBERT PFARRHOFER (EPA)

13 måneder etter at hun unnslapp fangehullet og sin overgriper, har Elisabeth Fritzl funnet kjærligheten.

01.06.09 09:05

I 24 år ble hun holdt innesperret, mishandlet og voldtatt av sin far, Josef Fritzl. I årenes løp gjorde han henne med barn sju ganger. Nå - 13 måneder etter at hun og incestbarna ble befridd fra helvetet i kjelleren i Amstetten - har Elisabeth Fritzl (43) funnet kjærligheten, skriver den østerrikske nettavisen oe24.at.

- Har sluttet å gå i terapi
Kvinnen som slapp ut av fangehullet i april i fjor har på oppsiktsvekkende kort tid gått fra å være en behandlingstrengende offer til å bli en livsglad kvinne. Hun har sluttet å gå i terapi. Hun har funnet seg et sted å bo i Perg, en halv times kjøring fra Amstetten. Hun har tatt førerkort, og hun er ofte å se sammen med en mann som først var hennes livvakt.

- De to er et par, sier kilder til avisa.

Var sikkerhetsvakt for Fritzl-ofrene
Mannen Elisabeth skal ha funnet roen sammen med heter Thomas og er en god del år yngre enn henne. Han var ansatt i selskapet AST Security, som i fjor passet på Elisabeth og barna mens de bodde på en psykiatrisk institusjon. En av oppgavene til sikkerhetsfolkene var å plukke paparazzier ned fra trærne, bokstavelig talt. For å få bilder av de godt skjermede ofrene benyttet nemlig fotografene alle tilgjengelige midler.

- Alle kunne se at det var noe på gang
Kollegene i AST Security skal tidlig ha merket seg at det utviklet seg varme følelser mellom Thomas og Elisabeth.

- Alle kunne se at det var noe på gang mellom dem, har en av dem uttalt, skriver oe24.at.

Mens Josef Fritzl soner fengsel på livstid for drap, incest, slavehold, mishandling og voldtekt, viser datteren tydelig at hun ikke lar seg knekke. Da hun slapp ut av kjelleren var håret grått og tennene ødelagt. Nå smiler hun med hvite tenner og har farget håret blondt hos en frisør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.