RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To jenter (8 og 18) og mann (26) drept i Manchester-terror


DREPT: Saffie-Rose Roussos og Georgina Callander er to av de drepte under Ariana Grande konserten i Manchester. Callander er fotografert med Grande.
DREPT: Saffie-Rose Roussos og Georgina Callander er to av de drepte under Ariana Grande konserten i Manchester. Callander er fotografert med Grande.
Sist oppdatert:
18 år gamle Georgina Callander, Saffie-Rose Roussos (8) og John Atkinson (26) er identifisert som ofre etter selvmordsbomberen i Manchester.

Flere ofre er identifisert etter terrorangrepet i Manchester.

DREPT:Saffie-Rose Roussos.

Åtte år gamle Saffie-Rose Roussos er navngitt som en av de døde.

- Saffie var en vakker liten jente på alle måter. Hun var elsket av alle, og hennes varme og godhet vil bli husket. Saffie var stille og beskjeden med en kreativ glød, sier Chris Upton i en uttalelse fra Tarleton Community Primary School.

Les også: 15-åring bekreftet drept i Manchester

IS har påtatt seg ansvar for terrorangrepet. Minst to person er pågrepet i forbindelse med angrepet: Dette vet vi om Manchester-eksplosjonen

Jeg elsker det så mye og jeg vil alltid savne deg

Georgina Callander

18 år gamle Georgina Callander var det første offeret britiske medier navngir etter angrepet på Manchester Arena.

DØDE: Georgina Callander(18) døde i terrorangrepet i Manchester.

Det var en venn av familien som la ut bildet på Twitter.

- Til min vakre beste venn. Jeg håper du hviler i fred min kjære. Jeg elsker det så mye og jeg vil alltid savne deg, står det i meldingen.

Callander var elev på Runshaw College i Leyland og var i ferd med å avslutte sitt andre år med helse- og sosialfag. Skolen har uttrykt sin store sorg over nyheten om hennes død.

Les også: Direkte om terroretterforskning i England

På 18-åringens Instagram-konto ligger et tidligere bilde av henne og Ariana Grande, artisten hun hadde sett på scenen før hun døde.

På vei ut

Det tredje offeret som er identifisert er 26 år gamle John Atkinson. Også han var på vei ut fra konsertlokalet da bomben sprang.

Familie og venner har vist sin respekt for 26-åringen på sosiale medier.

- Jeg er knust på vegne av Atkinson-familien, det er så trist og jeg kunne aldri forestilt meg at noe slik kunne skje så nærme hjemme. Hvil i fred i paradis, John, du vakre sjel.

Selvmordsbomber

Så langt er det meldt om 22 døde og 59 skadde etter at en selvmordsbomber sprengte seg selv og andre i luften under en Ariana Grande konsert i Manchester Arena mandag.

Det var mange unge mennesker på konserten, og flere av ofrene er barn. Av de 59 skadde, er 12 av dem under 16 år.

Sosiale medier flommer over av bilder av unge mennesker som er savnet etter tragedien mandag kveld. Mange av disse er trolig bare savnet, og har ikke nødvendigvis blitt fysisk skadd i handlingen.

Politiet mener nå at de vet hvem gjerningsmannen var, men går ikke ut med navn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere