*Nettavisen* Nyheter.

Fru Donald Trump

En lykkelig Melanie Knauss blir kjørt fra kirken etter å ha gitt sitt ja til Donald Trump. - Hun så ut som en prinsesse, jublet gjestene. Se bildene.

23.01.05 15:32

Det nybakte ekteparet forsvant inn i Trumps Mercedes-Benz etter den halvtimelange seremonien og kjørte forbi hundrevis av jublende tilskuere.

- Romantisk
- Det var veldig romantisk. Alt var bare vakkert. Hun så ut som en prinsesse. De utstrålte selvtillit, sier Kathy Hilton, Paris Hiltons mor, til Associated Press. Hun var blant de 400 gjestene som er med på å feire eventyrbryllupet.

Og da Donald kysset bruden?

- Det var veldig romantisk, og det var et langt et, forteller Hilton.

«Århundrets bryllup»
Det som er blitt kalt århundrets bryllup i USA feires med all den overdådighet penger kan kjøpe. 400 av de største stjernene i verden står på gjestelisten, både europeiske kongelige, Hollywoodkjendiser og rikinger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Og en av verdens rikeste menn sparer ikke på kronene når bryllupet skal feires, til tross for at det er tredje gang han gifter seg. Brudens kjole fra Christian Dior skal ha kostet nærmere 1,3 milloner kroner. Den veier 25 kilo –så mye at bruden vil skifte til en lettere kjole fra Vera Wang etter den første dansen. Knauss’ forlovelsesring er verdt 9,5 millioner.

Brudgommens hår har han imidlertid stylet selv, melder AP.

Byen står på hodet
Byen Palm Beach i Florida har de siste dagene stått på hodet i forberedelser til bryllupet, som feires med mer glitter og glamour enn de fleste prinsesser kan drømme om. 400 mennesker hadde ifølge AP stilt seg opp langs veien til kirken lørdag i håp om å få et glimt av noen av kjendisene. De jublet da kjendisene begynte å ankomme.

Mottakelsen skjer i Trumps flunkende nye ballsal på klubben Mar-a-Lago, som er dekket av gull, spesiallagde krystallysekroner og marmorgulv. Bryllupskaken er i syv etasjer, den veier 25 kilo og er pyntet med 3000 melisroser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag