*Nettavisen* Nyheter.

«Frustrerte fruer» inntar Kina

«Frustrerte fruer» med litt mindre sex og vold enn i originalen ble mandag sluppet løs på kinesiske tv-tittere, som nå får servert hele første sesong på en uke.

20.12.05 05:02

Det statlige kinesiske fjernsynsselskapet fant det nødvendig å rydde litt hos fruene i Wisteria Lane før den dubbede versjonen av den amerikanske fjernsynsserien ble lansert mandag. Til gjengjeld får kineserne en stor dose «Frustrerte fruer» når de først kommer, for hele første sesong skal sendes i løpet av en uke, med tre episoder hver dag, melder Associated Press (AP).

Qin Mingxin, nestleder i statlige CCTVs underholdningsavdeling sier at noe av språkbruken er dempet ned i oversettelsen.

Klippet bort spisestue-sex
Episoden som ble kringkastet mandag var cirka tre minutter kortere enn originalen. Blant annet var en sexscene fra en av fruenes spisestue helt og holdent klippet vekk.

- Flaut å se på
Likevel ble det i drøyeste laget for enkelte av seerne.

- Serien var morsom, men det var også flaut å se den, uttalte Liu Zhichao (49), leder for en kraftstasjon i Mongolia, i et telefonintervju med AP. - Det var altfor mye sex, syntes han.

- Kjedelig
Sun Songjie, en 24 år gammel student ved universitetet i Peking, syntes ikke serien var mye å skryte av.

- Det var veldig kjedelig. Jeg vet ikke, kanskje var det oversettelsen, men når jeg kan velge, er det en rekke andre programmer jeg heller vil se på, fortalte han AP etter å ha fulgt første episode.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag