RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter flere terrorangrep

Sist oppdatert:
Det britiske utenriksdepartementet advarer mot flere terrorangrep i Saudi-Arabia. Minst 19 personer er drept det siste døgnet.

– Vi tror fortsatt at terrorister har bestemt seg for å utføre flere angrep i Saudi-Arabia, og at forberedelsene kan være inne i siste fase, heter det i en uttalelse fra departementet søndag, som også advarer mot reiser til kongedømmet hvis de ikke er helt nødvendige.

I Saudi-Arabia er innbyggerne sjokkerte over angrepene og gisseldramaet det siste døgnet. Minst 19 personer er drept, blant dem en svenske, en brite og flere amerikanere og filippinere. Saudi-Arabias oljeindustri er helt avhengig av titusener av utenlandske arbeidere, og det er nå frykt for at mange vil forlate kongedømmet som er en av USAs nærmeste allierte i Midtøsten.

Enkelte av de om lag 50 gislene som ble holdt fanget i et boligkomplekset Oasen, skal ha blitt drept da kommandosoldater stormet bygningen søndag morgen. Blant dem skal det ha vært en amerikaner og en brite, ifølge en leder for boligkomplekset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere