Gå til sidens hovedinnhold

Frykter seriemorder i London

Politiet i London har funnet så mange likhetstrekk mellom helgens overfall på en kvinnelig jogger og et drap i februar, at de tror de står overfor en seriemorder.

I februar ble 39 år gamle Margaret Muller drept med 49 knivstikk i Victoria Park i Nord-London. Fredag kveld ble en ny jogger stukket ned - i Clissold Park noen få kilometer unna.

Hun klarte å rive seg løs, men kollapset etter hvert av skadene. Tilfeldigvis var en lege i nærheten. Hun reddet livet hennes med førstehjelp.

Politiet har ikke funnet tegn til seksuelle motiv i noen av tilfellene. Overfallene har mange likhetstrekk, og politiet tror de står overfor en seriemorder.

Kvinner blir nå advart mot å jogge alene.

- Vi sitter igjen med den konklusjon at den eneste årsaken til begge disse angrepene er selvtilfredsstillelsen til den som begikk disse stygge forbrytelsene, sier etterforsker Jon Shatford ifølge BBC.

Det siste offeret ligger nå på sykehus og hviler ut etter en omfattende operasjon.

Begge kvinnene var små, hadde mørkt hår og jogget i parker. Hverken ran eller voldtekt var motivet for angrepene.

- Vi jobber med utgangspunkt i at det er samme person bak det siste overfallet og drapet på Margaret Muller, sier Shatford.

Mannen de leter etter, beskrives som hvit og i begynnelsen av 20-årene. Fem menn ble arrestert i forbindelse med drapet på Margaret Muller, men disse ble senere løslatt.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid