RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full trikkefører på feil spor

Sist oppdatert:
I flere timer kjørte den fulle trikkeføreren rundt med passasjerer i Gøteborgs gater - før han havnet i feil kjøreretning.

Hundrevis av passasjerer var i ettermiddagstimene onsdag lykkelig uvitende om at de satt på med en beruset trikkefører i Gøteborgs rushtrafikk. Først da mannen presterte å kjøre inn på feil spor gikk alarmen på trafikksentralen. De kontaktet politiet, som tok en utåndingsprøve. Den ga et nedslående resultat, ifølge Expressen.se .

1,54 i promille
- Han blåste 1,54 i promille, og det blir grov rattfyll, sier operasjonsleder Roine Karlsson hos Gøteborg-politiet til avisa.

Trikkeføreren, som var i 30-årene, ble tatt med på stasjonen for avhør. Siden ble han hentet av folk fra sporveiselskapet.

Kjørte rundt i fire timer
Ingen av passasjerene skal ha merket noe galt med trikkeføreren som gikk på skift klokka 16 onsdag og holdt det gående til 20-tiden. Ingen fant iallfall grunn til å ringe politiet.

Først da føreren presterte å veksle seg inn på feil spor, fikk trafikkledelsen beskjed og dro ut for å sjekke. Da de fant trikken, var den på vei i feil retning - mot Angered i stedet for Mölndal. Den ble stoppet på Drottningstorget ved jernbanestasjonen midt i Gøteborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere