RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullt kaos under Black Friday - politiet fortviler

KUNDER I KAMP: Det var kamp om tilbudsvarene under Black Friday-salget i flere Tesco-varehus i Storbritannia fredag. Dette bildet er hentet fra en av videoene fra Manchester som ble lagt ut på nettet.
KUNDER I KAMP: Det var kamp om tilbudsvarene under Black Friday-salget i flere Tesco-varehus i Storbritannia fredag. Dette bildet er hentet fra en av videoene fra Manchester som ble lagt ut på nettet. Foto: Skjermdump
Sist oppdatert:
Politisjef: - Ikke dette vi skal bruke ressurser på. Se video.

En kvinne ble skadet av et fallende TV, en sikkerhetsvakt fikk en blåveis og kunder ble sett i voldsom dragkamp om et HD-TV som var nedsatt med 60 britiske pund - rundt 600 norske kroner, skriver Mail Online.

Politiet oppgitt

Kaoset under Black Friday-salget i og rundt Manchester fredag får politiet til å rykke ut med en kraftig pekefinger til kunder og varehus.

ÅPNER FOR KAOS: Kunder utenfor en butikk på Wembley nordvest i London venter på at betjeningen skal åpne dørene for Black Friday-salget.


- Dette kunne man ha forutsett, og butikkene kunne ha sørget for bedre sikkerhet. Det er ikke dette vi først og fremst skal bruke politiressurser på, sa en oppgitt politisjef Ian Hopkins i Greater Manchester Police etter Black Friday-kaoset.

Les også: Køkaos på E6 i Vestby under Black Friday-salget

Supermarkedkjeder som Tesco har brakt den amerikanske Black Friday-tradisjonen til engelskmennene, men politiet kan styre sin begeistring.

Trampet på hverandre

På sosiale medier kunne man se bilder og video fra Tesco-butikker der folk tramper på hverandre og det var tilløp til plyndring.

- Vi ble utkalt til sju Tesco-butikker og måtte stenge mange av dem. Tre personer ble arrestert, en kvinne ble påført brudd i håndleddet, en person i rullestol fikk en TV sluppet på seg og en sikkerhetsvakt i en av butikkene ble slått til, fortalte Hopkins i en videouttalelse.

Han maner også publikum til å besinne seg:

Se video fra kaoset i en av Tesco-butikkene i Manchester her.


- Noen bør tenke nøye over hva de gjorde akkurat der akkurat da, sier han.

Også i London, South Wales, Skottland og West Yorkshire måtte politiet rykke ut til Tesco-butikker, melder ITV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere