RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllesloss med hai - vant

Sist oppdatert:
Phillip Kerkhof kjempet med vodkakrefter og livsfarlig hai.

(iOslo.no) Det er endel ting du ikke skal gjøre når du er full. Du skal ikke sende rørete kjærlighetserklæringer til venner og kolleeger, du skal ikke danse, og du skal ikke under noen omstendigheter sette deg bak noe ratt. Og lista er lang.

Og det kan se ut som australierne må utstyre vodkaflaskene sine med nye advarsler. Phillip Kerkhof, en beskjegget og rufsete herre fra vestkysten av Australia, kommer høyt på lista med sitt fyllestunt.

Kerkhof satt og fisket på ei brygge i Louth Bay i South Australia. Han drakk blankt brennevin fra papirpose da han oppdaget en halvannen meter lang bronsehai på grunna. Skjeggemannen tilskriver vodkaen motet da han hoppet ut i bølgene.

- Jeg snek meg opp bak ham og slengte meg over med en bjørneklem. Han ble relativt vill, prøvde å snu seg i vannet og bite meg. Det er utrolig hva vodka kan gjøre, sier Kerkhoff til ABC News i Australia.

Bataljen endte med hull i buksa til Kerkhof, og et uverdig nederlag for haien, men det hele kunne endt ganske annerledes.

Ifølge Wikipedia er bronsehaien stor og aggressiv, og den har angrepet mennesker før.

Som australiere flest syntes derimot ikke Kerkhof mye om bedriften.

- Det er ikke noe jeg anbefaler folk å gjøre. Jeg ble edru etterhvert, og syntes nok jeg var litt teit som hadde gjort det, sier han.

Australia har gjennomsnittlig 15 haiangrep i året, og i snitt dør én av dem av skadene. Statistikken sier ingenting om menneskeangrep på hai.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere