RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga blaffen i å mate døvblind kvinne

Sist oppdatert:
Jeanne og Buel Peterson risikerer ti års fengselsstraff for å ha sviktet avdøde Christina.

Obduksjonsrapporten til Christina Baxter (30) viser at hun veide bare 23 kilo da døden inntraff.

Les også: Her bodde en døvblind kvinne

Christina var både blind og døvstum og var ikke i stand til å mate seg selv. Søsteren og svogeren, Jeanne (47) og Buel Peterson (52), har hatt omsorgsansvaret for Christina siden moren døde for tre år siden.

Risikerer ti år i fengsel
Nå er de to siktet for uaktsomt drap og risikerer ti års fengselsstraff for å ha sviktet den 30 år gamle kvinnen, melder nyhetsbyrået AP.

Familien bodde i et hus i Richmond som var overfylt med søppel, råtten mat og dyreekskrementer. I tillegg var huset infisert av kakelakker. De lokale myndighetene har erklært at hjemmet utgjør en helserisiko og har besluttet å rive huset.

Søndag tilkalte Jeanne og Buel Peterson en ambulanse etter at Christina til slutt døde som en følge av feilernæring. Ekteparet hadde plassert den døde 30-åringen i hagen og nektet ambulansepersonellet i å komme inn i huset.

Varslet politiet
Ambulansepersonellet ble derfor mistenksomme og varslet politiet. Tirsdag fikk politiet en ransakelsesordre og rykket inn i huset.

- Da vi gikk inn i huset ble vi vitne til de tragiske og forferdelige boforholdene hvor offeret måtte avslutte sine siste levedager. Dette er det verste tilfellet av boforhold som vi har sett i løpet av karrieren innen drapsetterforskning, sier Richard Roundtree, politisersjant i Richmond county, til ABCs lokale søsterkanal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere