«Game of Thrones» skapere skal lage «Star Wars»-filmer

NYE UTFORDRINGER: David Benioff og D.B. Weiss, her fotografert under Emmmy Awards i 2015, skal ifølge Lucasfilm skrive og produsere Star Wars-filmer, opplyser produksjonsselskapet Lucasfilm.

NYE UTFORDRINGER: David Benioff og D.B. Weiss, her fotografert under Emmmy Awards i 2015, skal ifølge Lucasfilm skrive og produsere Star Wars-filmer, opplyser produksjonsselskapet Lucasfilm. Foto: Phil Mccarten (AP)

Skaperne bak den populære TV-serien «Game of Thrones» skal lage flere filmer der handlingen er satt til «Star Wars»-universet.

07.02.18 08:26

Det er David Benioff og D.B. Weiss som skal skrive og produsere filmene, opplyser produksjonsselskapet Lucasfilm i en pressemelding.

Les også: Siste sesong av Game Of Thrones kommer ikke ut før i 2019

Hvor mange filmer det er snakk om er foreløpig ikke kjent.

På tross av at handlingen i filmen foregår i «Star Wars'» verden er den ikke en del av Skywalker-sagaen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Daisy Ridley og Mark Hamill i en scene fra Star Wars - The Last Jedi. Foto: Industrial Light & Magic

De to serieskaperne sier de har ønsket å reise til galaksen «langt, langt borte» siden den første filmen kom i 1977.

– Vi føler oss beæret over å ha fått denne muligheten og synes ansvaret er litt skummelt, men gleder oss stort til å komme i gang så snart vi er ferdige med den siste sesongen av «Game of Thrones», heter det i en uttalelse fra Benioff og Weiss.

(©NTB)

Klikk på bildet for å forstørre.

Det nærmer seg slutten på HBO-flaggskipet «Game of Thrones». Den åttende og siste sesongen av serien kommer til å sendes i løpet av 2019. Foto: Hbo/kobal/rex/shutterstock (Shutterstock)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.