RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gates er for rik

Sist oppdatert:
Formuen til Bill Gates er så høy at amerikanske skattemyndigheter har en spesiell datamaskin tilegnet han spesielt fordi deres normale maskiner ikke takler formuen.

- Min skattedata må lagres på en spesiell datamaskin fordi deres normale datamaskiner ikke kan håndtere alle numrene, sa Bill Gates på en Microsoft-konferanse i Lisboa ifølge News.com.au.

Med en formue som ifølge Forbes Magazine er på 47 milliarder dollar – over 300 milliarder kroner – er det klart at det kan bli mange tall å holde styr på.

- På grunn av dette får jeg til stadig brev om at jeg ikke har betalt noe, når sannheten er at de har lagret det på feil datamaskin. Deretter sender de meg et nytt brev hvor de forteller hvor lei seg de er for at de sentdte meg et brev som var feil, sa Gates.

Gates fortalte ikke hvor mye skatt han betaler, men vi tipper skattemyndighetene har råd til å kjøpe en spesiell datamaskin for de skattepengene som kommer fra en av verdens rikeste personer.

Les flere saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere