RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AFP

Gifter seg med 44 år eldre seriemorder

Sist oppdatert:
Nihita Biswas planlegger en framtid med den franske seriemorderen Charles Sobhraj, som er dømt til livsvarig fengsel i Nepal.

Charles Sobhraj (64) og Nihita Biswas (20) er forlovet og planlegger å gifte seg dersom Sobhraj blir løslatt av Nepals høyesterett, melder nyhetsbyrået AP.

Sobhraj ble dømt av en domstol i Katmandu i 2004 for drapet på en kanadisk turist i 1975. Han ble pågrepet i et casino i Katmandu i 2003 og har nå anket saken sin til høyesterett.

- Vi er sikre på at han vil bli løslatt snart. Vi skal gifte oss under fransk lov i Frankrike, sier Biswas.

Hun sier den store aldersforskjellen ikke spiller noen rolle.

- Jeg er moden nok til å bestemme selv, sier hun.

Paret ble kjent for to og en halv måned siden da hun søkte stillingen som oversetter for hans franske advokat. Biswas sier høyesterett ikke har bevis nok mot Sobhraj, og at hun er sikker på at han vi bli sluppet fri.

Franskmannen har tidligere innrømmet drap på flere vestlige turister, og han er mistenkt for drap på minst 20 personer i Afghanistan, India, Thailand, Tyrkia, Nepal, Iran og Hong Kong på 1970-tallet. Da han ble dømt i 2004 i Nepal var det første gang han ble funnet skyldig i en rettssal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere