Giftet seg med kona han hatet

Skuespilleren Robert Blake gjorde hva som helst for å være sammen med datteren. Nå er han tiltalt for å ha drept kona han nettopp hadde giftet seg med.

20.01.05 08:43

Skuespilleren Robert Blake, mest kjent fra detektivserien «Baretta», er i Los Angeles tiltalt for å ha drept sin kone Bonny Lee Bakley i mai 2001.

Aktors vitne, Robert David Renzi, forklarte onsdag i retten hvorfor Blake drepte kona han hadde giftet seg med seks måneder tidligere.

- Besatt
Renzi sa han flere ganger iløpet av året før drapet, hadde møtt Blake utenfor en lokal italiensk restaurant. Renzi sa at Blake nærmest var besatt. Han ønsker omsorgen for sin datter, men ville ikke ha noe med hennes mor å gjøre.

- Han ville holde henne unna barnet. Han var helt besatt av kjærlighet til det barnet, sa Renzi i retten, skriver Reuters.

- Ville være skuespillerkone
Blake hadde sett på flere muligheter for å få Bakley ut av deres liv. Blant annet tilbød han henne 250.000 dollar for å dra, men barnets mor avslo.

- Så mot advokatenes råd besluttet Blake seg for å gifte seg med Bakley fordi hun var mer interessert i å komme inn i kjendiskretsen rundt Blake enn å være sammen med sin datter. Hun brydde seg ikke om datteren, men om å være gift med en filmstjerne, sa Renzi i retten.

Påtalemyndigheten mener altså at Blake drepte kona seks måneder senere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.