*Nettavisen* Nyheter.

Giftet seg under maraton

LYKKELIG GIFT: Rachel Pitt ble Mrs. Keates da hun og forloveden Garry Keates giftet seg under London Marathon. Foto: Getty Images

Garry og Rachel Keates stanset løpet etter 3,8 mil for å bli viet under London Marathon.

27.04.09 09:34

(SIDE2:) En rekke seriøse løpere og en rekke løpere i kostymer, som enten løp for moro eller en god sak, preget London Marathon i helgen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Men to som mente alvor var Garry og Rachel, som underveis i løpet, faktisk ble erklært for rette ektefolk å være.

Stilig kledt
Brudgommen løp i stilig sjakett, mens bruden hadde kort, hvit brudekjole og nydelig oppsatt hår og brudebukett. Begge hadde joggesko på føttene.

Underveis i løpet jogget Rachel og Garry ned kirkegangen i St. Bride's Church på Fleet Street der de ble Mr. and Mrs. Keates. Deretter bar det ut i løpet igjen og bryllupsgjestene freste over til målstreken der brudeparet ble ønsket velkommen etter fullført løp.

- Å stoppe er aldri en god idé for beina blir så stive, sier Rachel til The Daily Mail. Hun sier at det tok en del overtalelse å gifte seg med firebarnsfaren. men enda mer å gifte seg under maratonløpet.

- Gjør det aldri igjen
- Det har vært den største dagen i mitt liv, men jeg gjør det aldri igjen, sier hun.

Brudeparet fikk følge av en rekke mennesker som løp i kostymer, enten for en god sak eller fordi de syntes det var gøy. Blant annet løp en mann med påhengt kano nedover gatene i London, mens en stormtrooper fra George Lucas' Star Wars-univers også hadde tatt veien.

Kjendiser som Gordon Ramsay løp til inntekt for barn med ryggskader, mens Katie Price løp for barneorganisasjonen Vision. Glamourmodellens sønn Harvey, er født delvis blind.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.