Gå til sidens hovedinnhold

Gir karakter til barneprostituerte på nettet

Barn blir solgt som sexslaver på nettet, hvor pedofile setter karakter på dem fra 1 til 10.

En sjokkerende rapport fra Barnado’s, Storbritannias største veldedige institusjon for barn, viser at barn blir solgt som prostituerte på nettet av sin egen familie, melder Sky News.

I en undersøkelse har Barnado’s tatt for seg 83 barn de har identifisert og som er blitt utnyttet seksuelt via internett eller ved hjelp av mobiltelefoner. Av dem ble sju solgt til pedofile via nettet, mens en ble misbrukt direkte på weben.

«I løpet av de siste 18 månedene er vi blitt klar over at barn blir annonsert og solgt via samtalerom og oppslagstavler på nettet. Ikke bare blir de solgt på denne måten, men nettstedene informerer kjøperen om hvor godt kjøp barnet er ved å gi dem karakterer fra en til ti», heter det i rapporten.

Internet gjør det mulig for pedofile å finne ut hvor barna bor, hvordan de ser ut, hva slags seksuelle tjenester de utfører og hvor mye de koster på en enkel måte.

Rapporten fra Barnado’s peker på at ingen byråer har penger eller myndighet til å finne de misbrukte barna og at de kan være hvor som helst i verden.

Barnado’s advarer også om ny mobiltelefonteknologi, som gjør at enda flere barn kan bli misbrukt via nettet.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå