RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(www.takeoneforthecountry.com)

Gir sex til Irak-soldater

Sist oppdatert:
Patriotiske amerikanske kvinner har funnet en god måte å støtte soldatene som skal til Irak. De ligger med dem.

Det var etter et barbesøk at Kelly McDonough kom på ideen om å oppfordre kvinner til å ha sex med de amerikanske soldatene som skal til operasjoner i utlandet. Under barbesøket stakk en av venninnene hennes av med en ung soldat. Da venninnene dagen etter spurte om soldaten og sa at han ikke var hennes type, svarte hun:

- Enheten hans skulle sendes av gårde om noen få dager, så jeg bestemte meg for å «take one for the country».

Dermed startet McDonough Operation Take One for the Country, der hun oppfordrer landets single kvinner til å gjøre litt ekstra stas på soldatene som skal til Irak.

Nytelse
De single kvinnene tilbringer mye tid på barer der soldatene vanker, og gjør seg så lett tilgjengelige for dem som mulig. OTOFTC oppfordrer også kvinner som er gift med soldater til å gi sine menn litt ekstra seksuell nytelse før de sendes av gårde.

- Noen av disse militærkonene tror fellatio er en maler fra barokken! Disse kvinnene må suge, eh.., jeg mener ta et skikkelig skudd fra sine menn eller kjærester som en patriotisk plikt, sier McDonough på OTOFTCs hjemmeside.

OTOFTC har grupper over hele USA, selv om det ikke er en formell organisasjon. Det finnes intet hovedkvarter, og budskapet spres muntlig og via nettet. Gruppene hjelper til med å organisere slik at single kvinner kommer seg på barer som soldatene frekventerer, og får dem til å «sosialisere» med dem.

Egoboost
Det er også viktig at gruppens medlemmer ikke skryter av OTOFTC, for soldatene må tro at de har sjekket opp kvinnene helt på egen hånd.

- Disse mennene drar i krigen tilfredstilt, og fordi organisasjonen skjult, øker de selvtilliten fordi de tror de «scoret» ved egen hjelp, sier McDonough.

Hun understreker også at gruppen er opptatt av sikker sex.

- Prinsippet er enkelt, ikke med noen du ikke vil gjøre det med, vær sikker, vær beskyttet, sier McDonough.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere