RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjeld kan ha vært motiv for Uddevalla-drapene

Blomster og lys var søndag satt ut ved åstedet i Uddevalla der tre unge mennesker ble funnet skutt og drept lørdag morgen.
Blomster og lys var søndag satt ut ved åstedet i Uddevalla der tre unge mennesker ble funnet skutt og drept lørdag morgen. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL (TT / NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
En ubetalt gjeld kan ha vært et motiv for trippeldrapet i den svenske byen Uddevalla i helgen, melder Göteborg-Posten.

Ifølge avisens kilder kjørte de to mennene og kvinnen som siden funnet drept, til Landvetter flyplass fredag kveld for å hente 22-åringen som nå er pågrepet i forbindelse med drapene.

Avisen erfarer videre at ett av ofrene var urolig i forkant av turen fordi vedkommende skyldte 22-åringen penger. I bilen skal det ha oppstått en krangel som endte med at de to mennene og kvinnen ble skutt og drept.

En 18 år gammel kvinne og to menn på 21 og 22 år ble funnet drept ved en parkeringsplass ved sykehuset i Uddevalla sørvest i Sverige lørdag morgen.

Søndag ble en 22-åring og en ett år yngre, nær slektning pågrepet og mistenkt for trippeldrapet. De er kjent av politiet fra før og tidligere straffedømt. 22-åringen nekter straffskyld, ifølge hans advokat.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere