RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjemte drapsoffer i grav

Liket av 17 år gamle Robert K. Martin ble gjemt i en kvinnes grav.

Richard Waive Palmer (26) har tilstått at han drepte Martin ved å slå ham i hodet med et balltre etter en krangel. Han har også forklart hvordan han skjulte liket.

- Hadde denne fyren holdt kjeft, ville vi aldri funnet ut hva som skjedde med offeret, sier detektiv Tony Morales til AP.

Palmer har fortalt hvordan han etter drapet først la liket av Martin i en lastebil og deretter leide et lager der han oppbevarte liket. Da han en sen kveld i mai i fjor oppdaget en ny grav ved gravlunden Resthaven Park i Arizona, fikk Palmer en lys ide. Han gravde en drøy meter ned i bakken og la Martins lik i hullet nær toppen av kisten til en avdød kvinne.

Etterforskerne hadde opprinnelig mistenkt Palmer for drapet, men hadde ingen bevis. De avhørte ham igjen forrige uke etter at en privatetterforsker hadde kastet nytt lys på saken. Da kom tilståelsen til Palmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere