*Nettavisen* Nyheter.

Gjemte lik i gulvteppe

Kjæresten til den drepte kvinnen (21) ble i går pågrepet etter en dramatisk politijakt i Sverige.

18.01.06 08:45

Liket av den 21 år gamle kvinnelige studenten lå innrullet i et gulvteppe i garderoben. Selv om foreldrene lette gjennom leiligheten flere ganger fant de ikke liket av sin datter.

I går ble kjæresten pågrepet, mistenkt for å ha drept kvinnen. Den svenske 22-åringen er tidligere dømt for å ha drept sin egen mor, melder Aftonbladet. I november 2000 stakk han som 17-åring moren i hjel, og ble siden dømt til ungdomsfengsel i to og et halvt år. Et år etter å ha sluppet fri traff han den 21 år gamle kvinnen han senere flyttet sammen med.

Søndag besøkte paret kvinnens mor og spiste middag. Ifølge Aftonbladets kilder virket alt som normalt. Først da 21-åringen verken dukket opp på skolen eller svarte på telefonen mandag ble foreldrene urolige.

Tirsdag morgen gikk foreldrene inn i leiligheten for å lete etter kvinnen for tredje gang. Faren varslet politiet, som etter en stund fant liket av kvinnen i skapet. Hun hadde blitt slått i hjel, og det var først vanskelig å identifisere henne.

Kjæresten ble pågrepet natt til onsdag etter en biljakt på E18 ved Hällbyavfarten, sør for Västerås. En 24 år gammel mann som også var i bilen ble pågrepet, mistenkt for å ha skjult en forbryter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.