RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glapp ut av mammas armer

Sist oppdatert:
Sju personer er omkommet i det kraftige uværet som har herjet California de siste dagene. En liten jente ble drept da moren glapp henne under en redningsaksjon

Den sørlige delen av California har vært rammet av en voldsomt snø- og regnvær de siste fem dagene. Så langt er det meldt om sju omkomne.

Den siste av de sju omkom da en fjellskråning kollapset i La Conchita i Ventura County. Det er uklart hvor mange som er rammet av jordskredet, men ifølge Reuters kan flere dusin mennesker være skadet eller innesperret av jordmassene.

Tidligere på dagen omkom en to år gammel jente som falt ut av morens armer da de to var i ferd med å bli reddet av et helikopter. Familiens bil ble tatt av vannmasser i Palmdale øst i Los Angeles, og moren ble heist opp i sikkerhet av helikopteret da grepet om toåringen glapp.

Ifølge meteorologene har Sør-California den siste måneden fått 40 prosent mer nedbør enn hva som er normalt på en hel vinter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere