RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemsk mann vant dobbel jackpot

Sist oppdatert:
57-åringen glemte at han hadde kjøpt lottokupong, og kjøpte en ny. Han vant jackpot på begge.

(iOslo.no) Derek Ladners (57) dårlige hukommelse sikret ham en dobbeltgevinst i den engelske lottotrekningen den 11. juli, skriver thisislondon.co.uk.

Gleden var stor da han og kona Dawn fant ut at deres seks faste numre ble trukket ut. De var heller ikke sene om å hente sin del av den ca. 28 millioner kroner store premiepotten, som skulle deles på fem vinnere. Dermed satt de igjen med småpene 5.650.000 kroner.

Det skulle imidlertid bli enda bedre.

For en uke senere kom Ladner på at han hadde kjøpt en billett til, med de samme numrene, til den samme trekningen. Dermed fikk han ikke bare en del av premiepotten, men to! Med dobbeltseieren innkasserte han over 11 millioner kroner.

Nå skal Ladner og kona totalrenovere huset, og dra på en luksusferie. Det har ikke lyktes å få en uttalelse fra paret, men en talsperson fra deres lokale bowlingklubb sier at gevinsten ikke kunne vært mer fortjent.

- De er de søteste personene som finnes. De er selvfølgelig helt i skyene, sier talspersonen.

Ladners hukommelsessvikt kostet de andre spillerne nesten 1,5 millioner kroner. Spillselskapet Camelot, som arrangerer lotteriet, forteller at det er første gang noen har vunnet på to lodd.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere