RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemte treåring igjen i skogen

En tre år gammel gutt ble glemt igjen i skogen da barnehagen dro hjem etter en utflukt. Personalet telte feil da de skulle sjekke hvor mange barn som var med på bussen hjem.

Hendelsen skjedde mandag i en barnehage utenfor den svenske byen Helsingborg, da tre barnehageansatte hadde tatt med seg 14 barn ut i skogen. Den tre år gamle gutten sovnet i skogen, men kom ikke til skade, melder Expressen, som siterer nyhetsbyrået TT.

- Han hadde satt seg bak en stein, og sovnet uten at noen så det. Men selv om ingenting hendte ham, tar vi selvsagt dette svært alvorlig. Personalet har gjennomgått, og skjerpet sine rutiner, sier Eva Sandberg, som er sjef for barnehagen.

Bussen kjørte to runder mellom barnehagen og skogen for å få med alle barna. Med på turen var et par unger som snart skal begynne i barnehagen, og dette førte til at personalet regnet feil da de skulle returnere fra turen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere