RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God sex gir penger i kassen

Foto: ILLUSTRASJON
Sist oppdatert:
Ansatte som er fornøyd med eget sexliv bidrar mer til gode resultater enn de som sutrer over laber aktivitet i sengen.

Dette er konklusjonen fra en internasjonal konferanse om seksuelle problemer som nylig ble avsluttet i Sør-Korea.

Ideen er ikke ny, men nå har altså forskerne slått det fast: Er du fornøyd med sexlivet ditt, bidrar du mer til økonomien, skriver Pravda.

Studien understreker at god seksuell helse ikke bare dreier seg om fravær av sykdommer og nedsatt funksjonsevne. Den gir også utslag gjennom velvære og høy effektivitet på jobben.

Thailand topper
Den velkjente regelen om at seksuell omgang avtar under harde økonomiske tider, er et speilbilde på dette. Den onde sirkelen skyldes nemlig ikke seksulle problemer, men finansielle problemer, hevder forskerne.

Tidligere har kondomprodusenten Durex offentliggjort tall som viser at de nasjonalitetene som er mest fornøyd med sengekosen er thailenderne (92 prosent) og vietnameserne (90 prosent). På de to neste plassene kom Kina og Spania med 83 prosent.

Dra til Norge
Gjennomsnittlig har vi sex 127 ganger per år, viser den omfattende undersøkelsen.

Men det er altså ikke kvantiteten det kommer an på, og derfor kan det være verdt å besøke de nordiske landene, antyder Durex.

Her topper vi nemlig statistikken over dem som har hatt sex med fremmede: Island 71 prosent, Norge 70 prosent og Finland 68 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere