*Nettavisen* Nyheter.

Gravid mann var kvinnelig kroppsbygger

Thomas Beatie levde et liv som kvinnelig kroppsbygger før han skiftet kjønn og ble gravid.

03.04.08 21:30

Thomas Beatie (34) ble verdenskjent etter at han stilte opp i magasinet Advocate tilsynelatende gravid i femte måned.

Beatie var født jente, men gjennomgikk en begrenset kjønnsoperasjon i voksen alder. Til tross for flere år med hormonbehandling hevder han selv at han er gravid i femte måned, og at han og kona venter et lite jentebarn i juni.

Beatie bodde på Hawaii sammen med sin lesbiske partner Nancy før de flyttet til fastlandet. Paret var tidligere aktive kroppsbyggere og ble avbildet sammen i det homofile magasinet Odyssey i 2000, melder Daily Mail.

Aprilspøk
34-åringen har nektet å snakke med media etter at han stilte opp i magasinet Advocate, og ryktene vil ha det til at graviditeten er en aprilspøk som vil bli avslørt på kvelden 1. april amerikansk tid.

Det spekuleres i at det er Ashton Kutcher, mannen bak TV-programmet Punk’d, som har iscenesatt hele graviditeten i forbindelse med et nytt programkonsept. Men på en annen side ryktes det også om at den gravide mannen allerede har stilt opp på TV-programmet til Oprah Winfrey.

- Jeg er en person og jeg har retten til å få mitt biologiske barn, skal Beatie ha fortalt Oprah under TV-programmet som angivelig skal sendes førstkommende torsdag.

Avtale med Oprah
Thomas Beatie bor sammen med sin 45 år gamle kone Nancy i delstaten Oregon, og ifølge naboer av ekteparet skal Beatie ha gjort en avtale med Oprah om ikke å stille opp i andre medier.

Beatie gikk under navnet Tracy Lagondino da han var en kvinne som levde i et lesbisk forhold sammen med sin nåværende kona Nancy.

Venner av paret sier de er sjokkert over at Beatie valgte å skifte kjønn.

- Jeg er svært overrasket fordi Tracy alltid virket så lykkelig som lesbisk sammen med hennes partner Nancy, sier Hans Anderson, som er en venn av paret.

Les også: Denne mannen er gravid

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag