RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunilla Persson tiltalt etter mistanke om tyveri av luksusbriller

TILTALT FOR TYVERI: Gunilla Persson, kjent fra Svenske Hollywoodfruer, er tiltalt for tyveri av et par solbriller til en verdi av 4700 svenske kroner i Florida. Bildet til venstre er bildet som ble tatt av Persson i forbindelse med at hun ble arrestert.
TILTALT FOR TYVERI: Gunilla Persson, kjent fra Svenske Hollywoodfruer, er tiltalt for tyveri av et par solbriller til en verdi av 4700 svenske kroner i Florida. Bildet til venstre er bildet som ble tatt av Persson i forbindelse med at hun ble arrestert. Foto: PALM BEACH COUNTY SHERIFF'S OFFICE/Splash News
Sist oppdatert:
Hollywood-fruen ble pågrepet i mai, mistenkt for å ha stjålet et par solbriller fra Chanel.

Solbrillene Persson er mistenkt for å ha stjålet er verdt over 4 700 svenske kroner, melder Expressen.se

Ifølge anklagen skal er Hollywood-fruen nå tiltalt for grovt tyveri, noe som kan gi en fengselsstraff på opptil fem år. Etter at tiltalen er levert inn er imidlertid tiltalen skrevet ned fra et grovt lovbrudd til en forseelse, skriver avisen. 

Da Persson ble pågrepet i mai hevdet hun det hele var en misforståelse, men blant annet viser en overvåkningsfilm at hun går ut av butikken etter å ha tatt på seg de dyre solbrillene, uten å ha betalt for dem. Butikkansatte har også pekt ut Persson i ettertid av hendelsen. 

- Hun har det bra. Dette skyldes en misforståelse. Hun er uskyldig, og vi ser frem til å rydde opp i dette, sa hollywoodfruen, gjennom sin advokat den gang.

Persson slapp den gang ut fra politiets varetekt etter fem timer, etter å ha betalt 5000 dollar i kausjon - tilsvarende cirka 40.000 kroner.

Les mer: Hollywood-frue Gunilla Persson arrestert: - Jeg er uskyldig

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere