RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt (8) filmet mulig overgrep

Sist oppdatert:
Den åtte år gamle gutten filmet den mistenkte barnemisbrukeren med en mobiltelefon mens han bar bort ei jente (4).

Mobilopptaket ledet politiet til en 51 år gammel mann, mistenkt for å ha båret med seg en ukjent jente. Jentas identitet var fremdeles ukjent i natt.

Det var like før klokken tre tirsdag ettermiddag at politiet ble varslet om at en mann oppførte seg merkelig på en lekeplass i Vallby i Västerås i Sverige. Mannen skal ha delt ut penger til små barn. Tre kvarter senere ringte ei ti år gammel jente til politiet, og fortalte at en mann bar med seg en fireåring. Mannen skal ha hatt den fire år gamle jenta under armen.

Politiet rykket ut, og fikk se opptaket en åtte år gammel gutt hadde gjort via mobilen sin. Mannen som bar jenta bort skal ha blitt identifisert som en 51 år gammel rusmisbruker, melder Expressen.

Mannen ble arrestert, men jenta var borte.

- Vi vet ikke hvem hun er. Men hun kan ha gått hjem til foreldrene uten å fortelle om det som har skjedd, sier presseansvarlig for politiet Ulf Palm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere