RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hacket mobilen til Paris

Sist oppdatert:
Nakenbilder av Paris Hilton og telefonnumrene til en rekke kjendiser er lagt ut på internett etter at noen hacket mobiltelefonen hennes. FBI etterforsker saken.

SIDE2: Den 24 år gamle hotellarvingen, partyløvinnen og tv-kjendisen fra «The Simple Life», Paris Hilton, skaper furore igjen. Eller rettere sagt: Denne gangen er det hennes mobiltelefon som gjør det.

Private telefonnummere til en rekke kjendiser er blitt lagt ut på internet, melder Drudge Report.

TV 2 Nettavisen har selv sett nettsiden. Ved siden av en rekke nakenbilder og andre private bilder av Hilton, er det lagt ut en lang liste med navn og telefonnumre.

Telefonnumrene skal komme fra mobiltelefonen til Paris Hilton, en T-mobile Sidekick, og det ser ut som om listen er komplett.

Ifølge Drudge Report er de private numrene og e-post addressene ekte, og blant navnene er Eminem, Lindsay Lohan, Christina Aguilera, Andy Roddick, Ashlee Simpson, Victoria Gotti, Vin Diesel og Anna Kournikova.

- Jeg ga henne telefonnummeret mitt etter at vi møttes i Miami. Jeg visste ikke at hun lagret nummeret på sin jævla mobiltelefon, sier en av stjernene til Drudge Report.

En nettside la ut numrene med meldingen: Jeg beklager bitch :) GG FGT SLT BTCH! HACKED BY THE NIGGAS AT DFNCTSC

På nettsiden er Hiltons private notater også lagt ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere