RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Hadde edderkopp i øret

Sist oppdatert:
En kvinne gikk 27 dager med det hun trodde var en vokspropp. Men proppen var en kraftig edderkopp.

Den svenske kvinnen, som er hjemmehørende i Östersund, begynte å høre dårlig på det ene øret i desember i fjor.

- Det var en slags krafsende lyd, men jeg trodde det var væske som hadde samlet seg rundt en propp av voks inne i øret, sier kvinnen til Länstidningen Östersund.

Kvinnen gikk på apoteket og kjøpte utstyr til å skylle øret med. Hjemme gjennomførte hun øreskyllingen. Ned i vasken falt en sort edderkopp av den kraftige typen.

- Jeg så noe svart i øret, men jeg trodde det var håret mitt som lå over øra. Så ser jeg edderkoppen som kravler rundt i fatet, forteller kvinnen.

Hun antar selv at hun har hatt edderkoppen i øret siden hun besøkte noen venner i november. Da viftet hun vekk en edderkopp fra puten da hun skulle legge seg.

Lege Ola Lindquist ved øreavdelingen på Östersund sykehus sier det er uvanlig med edderkopper i øregangen, men at det ikke er umulig. Han opplyser selv at han plukket ut en edderkopp fra øret til en person som hadde vært på telttur en gang på 1980-tallet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere