RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde Palin hemmelig elsker?

Sist oppdatert:
McCain-leiren truer med søksmål etter at National Enquirer har rotet i fortiden til Sarah Palin.

Leiren til presidentkandidat John McCain og visepresident Sarah Palin truer med søksmål mot mediene som omtaler saken. De store mediene har holdt seg unna, men nå skriver tabloidavisene National Enquirer om det 12 år gamle påståtte sidespranget. På dette tidspunktet var Sarah Palin ordfører i byen Wasilla.

Avisen får bekreftet historien fra blant andre Jim Burdett som er inngiftet i Palins familie. Burdett skal også ha tatt en løgndetektor for å bevise at han snakker sant. To andre anonyme vitner skal ha sverget på at affæren er sann.

Ble sinna
- Todd (Palins ektemann) fant ut om affæren de hadde og ble så sint at han droppet businesspartnerskapet med Brad Hanson, sier Burdett til National Enquirer.

Den angivelige elskeren, Brad Hanson, er ishockeytrener, lokalpolitiker i byen Palmer i Alaska. Han var en venn av Palins ektemann. De to hadde felles interesser i sport og jakt. I en periode drev de også salg av snøscootere sammen, skriver gawker.com.

I en tid da ektemannen var på mange forretningsreiser, stilte familievennen Todd opp for kona.

- Brad var en god lytter, og Sarah snakket mye med ham. Til slutt oppdaget hun at hun holdt på å forelske seg i ham. Da Todd kom hjem fra en av sine turer, fortalte Sarah at hun hadde begynt å få følelser for Brad, sier en av kildene, skriver Right Celebrity.

Hvor langt?
Historien har lenge versert på amerikanske chattesteder. Det store spørsmålet er om Palin og Hanson noen gang fullbyrdet sidespranget, eller om flørtingen stoppet med nettopp bare flørting.

Brad Hanson har benektet at Palin har hatt et sidesprang med ham. Rådgiveren til Palin, Steve Schmidt, har sagt at anklagene er ondsinnede og falske.

Nettsiden til National Enquirer var lørdag ute av drift, men historien kan leses på et utall andre nettsteder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere