RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Hair»-tekstene ble for grove

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tekster om samleie, banning og dop ble for sterk kost for dramaelevene fra den bløde kyststripe. Nå får elevene skrive om den kjente «Hair»-musikalen.

Noen synes det er litt pinlig når hele slekta skal komme i teatersalen og høre dem synge og sex og dop. Og enkelte i slekta synes kanskje også det er litt pinlig og se sine unge, håpefulle rulle seg over hverandre og høre dem rope taktfast; «heller knull enn kulehull», skriver Agderposten.

Nå har elevene fra Grimstad fått lov til å skrive om musikaltekstene. Regissør og dramalærer Siri Hansen sier til lokalavisen at musikalen skal gjøres så tett opp til originalen som mulig.

-Når det gjelder tekstene, er de så grove at vi sa at det var i orden dersom noen ville forandre på dem. Det er mye banning og sex. Tekstene har ikke vært noe problem i dramaklassene, men noen av jentene på musikklinjen har valgt å endre på sin tekst, sier Hansen til Agderposten.

Her er et utdrag fra sangteksten som publikum ikke får høre:

«Svart gutt er så deilig. Sex med sjoko-smak. Lakrisleppa, slikkmunn gir meg mang en go' stund.».

Den modererte musikalen skal settes opp i Grimstad kulturhus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere