RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halsugget homofil svenske

Etter å ha slått den homofile 40-åringen i hjel, skar gjerningsmannen hodet løs fra kroppen og satt det på en pidestall.

Detaljene fra det bestialske drapet ble tirsdag gjengitt i den svenske avisen Expressen. De siterer avhør med den drapssiktede 29-åringen som forteller hvordan han klarte å komme seg hjem til offeret.

- Jeg fikk det kanskje for meg at jeg skulle fortsette å drepe homser, sier 29-åringen i avhøret.

Han møtte 40-åringen på et busstopp i Umeå tidlig på morgenen 14. januar i år og inviterte seg hjem til den fremmende mannen. Han skal ha fortalt at han var homofil.

Vel hjemme tok 29-årignen en lysestake og slo 40-åringen i hodet. Han brukte også kaffetrakteren og en stekepanne.

I avhør forteller mannen at han deretter begynte han å skjære hodet av med flere kjøkkenkniver. Etterpå tok han hodet og plasserte det på en blomsterpidestall på kjøkkenbordet. Til slutt risset han «Homse 1» inn i bordplaten før han forsøkte å tørke opp noe av blodet.

Blant naboer og venner blir 29-åringen beskrevet som en vennlig, stille og rolig mann som gikk i kirken hver uke. Mannen, som tidligere er ustraffet, fortalte senere en kamerat hva han hadde gjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere