RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han drepte fire

Da det klikket for den tidligere soldaten, vendte han våpnene mot sin egen familie.

David Bradley (41) har innrømmet at han drepte onkelen Peter Purcell og tanten Josie (begge 70), samt deres sønner Keith (44) og Glen (41) i familiens hjem Newcastle i juli, melder BBC News. Rettspsykiaterne har kommet frem til at han mannen var psykisk syk da drapene ble begått.

Ifølge etterforskerne skjedde massakren fordi Bradley «klikket», begynte å rasere huset, og deretter sloss med fetteren Keith. I løpet av de neste fem timene drepte han hele familien han hadde bodd med siden han var 16 år.

Nesten fire timer etter drapene gikk Bradley helt rolig gikk den korte avstanden til nærmeste politistasjon mens han bar på en sekk full av våpen. Før han gikk inn på stasjonen for å melde seg, stoppet han og stumpet sigaretten sin.

Den tidligere soldaten har tjenestegjort i den første Gulf-krigen, Bosnia og Nord-Irland. Psykiatere som har undersøkt ham er kommet frem til at han hele livet har lidd av adferdsvansker og emosjonelle vansker, og at dette ble verre etter at han sluttet i Hæren i 1995. Ekspertene tror han lider av post-traumatisk stressyndrom etter tjenestetiden i Nord-Irland.

Det er ennå ikke avsagt dom i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere