RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hånet Bush - kastet av fly

Sist oppdatert:
Tenk nøye gjennom hva du har på deg neste gang du skal ut og fly. Nylig ble en kvinne beordret av et fly i USA på grunn av t-skjorten sin.

President George W. Bush og visepresident Dick Cheney var avbildet på t-skjorten - sammen med en rekke ukvemsord, melder Sky News.

Spøkefugl
Lorrie Heasley (32) sier at hun bar skjorten på spøk, og at hun ville at hennes foreldre skulle se t-skjorten da de hentet henne på flyplassen i Portland i Oregon.

- Jeg syntes bare den var festlig. Jeg har fettere i Irak og andre slektninger som skal i krigen. Her prøver vi å frigjøre et annet land, og jeg må gå av flyet - på grunn av en t-skjorte. Det er ikke frihet, sier Heasley til The Reno Gazette-Journal.

Borgerrettighets-brudd
Lorrie Heasley planlegger nå å klage Southwest Airlines inn for brudd på borgerrettighetene.

En talskvinne for flyselskapet sier at flere av medpassasjerene klaget på t-skjorten da flyet mellomlandet i Reno. Heasley godtok å dekke til den støtende skjorten med en genser, men denne falt ned da hun sovnet. Hun ble da bedt om å ta på seg t-skjorten med innsiden ut, eller å dra. Hun valgte å forlate flyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere