RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hannah (6) funnet hengt

Foto: Scanpix/AP Photo/Family Photo via KTVT-TV
Sist oppdatert:
Hengt i garasjen etter sex-misbruk.

Mandag ble seks år gamle Hanna Mack funnet hengt i familiens garasje i Navarro Mills, som ligger rundt 100 km sør for Dallas. Det var hennes egen mor som fant henne, melder AP.

Ifølge politiet ble hun også seksuelt misbrukt før hun ble drept, og den stygge saken opprører lokalsamfunnet i Navarro Mills i Texas i USA.

Ingen tatt
Ingen er pågrepet i saken, og politiet har heller ikke utpekt noen mistenkte.

- Jeg kan bekrefte disse opplysningene, sier Mike Cox ved sheriffens kontor i Navarro County, ifølge AP. Utover dette har politiet vært særdeles sparsomme med opplysninger.

Den avdøde seksåringen er blitt obdusert og et brev til sheriffens kontor skriver dommer Vicki Gray at obduksjonen viste at «en rekke påførte skader førte til at jenta døde».

Flere har vært inne til avhør, og ingen er ifølge Cox sjekket ut av saken.

- Vi vil ikke gjøre noe som kan sette en domfellelse i fare i denne saken, sa han på en kort pressekonferanse onsdag.

Frustrasjon
Det er ikke kjent om barnevernet er koblet inn og om Hannahs egen familie er i politiets søkelys. Politiet har bedt oss om å ikke si noe om det, sier en talskvinne for barnevernet til AP.

Naboer i det lille samfunnet øst i Texas er frustrerte over politiets taushet, og frykter at gjerningsmannen fortsatt går rundt midt i blant dem.

- Jeg er bekymret for barna der ute. Små jenter og gutter. Man kan ikke glemme dette. Hver gang jeg kjører forbi huset, gråter jeg, sier Harold Hocutt (75), en av familiens naboer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere