RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har ingen hovedmistenkt

Til tross for tipsene strømmer inn, har politiet i Stockholm fortsatt ikke en hovedmistenkt i jakten på Anna Lindhs morder. - Vi leter etter flere menn som kan gi opplysninger til oss, sier politiet til TV 2 Nettavisen.

Mandag ettermiddag strømmet tipsene inn til politiet i Stockholm, som har hendene fulle med å følge opp navngitte personer og andre opplysninger fra tipstelefonen.

Opptrådte truende

Flere medier meldte mandag at polititjenestemenn mener man vil fange mannen, som drepte Anna Lindh, i løpet av kort tid.

En navngitt knivmann i 30-årene, med rulleblad i Stockholm, skal ha opptrådt truende langt tilbake. Han skal ligne mannen på videoen i nærheten av åstedet.

- Vi tar ham i løpet av to døgn, skal spanere ha sagt til Aftonbladet.

- Hadde vi lett etter en spesiell hovedmistenkt ville jeg vært informert om dette, sier Stine Wessling, pressetalskvinne for politimesteren i Stockholm, til TV 2 Nettavisen.

Et titalls personer ble mandag satt for å svare på en voldsom flom av tips til politiet, etter at man søndag identifiserte mannen man tror han stå bak mordet på Sveriges utenriksminister forrige onsdag ettermiddag.

Sjekker ut personer

Tipsene har foreløpig ikke ført til noe konkret, men politiet arbeider hardt for å sjekke navngitte personer i saken.

Uavhengig av dette følger politiet tett opp en rekke kriminelle som kan mistenkes å kjenne til, eller ha noe med drapet å gjøre.

- Vi leter etter en rekke kjenninger av politiet, enten de ligner på den antatte gjerningsmannen eller ikke. De kan ha interessante opplysninger til oss, sier Wessling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere