RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hektisk leting etter svarte bokser

LETER VIDERE: En fra mannskapet om bord på et S-708 B-2 Seahawk-helikopter ser ned mot det australske marineskipet HMAS Toowoomba etter avgang. En rekke fartøyer fortsetter søket etter det savnede flyet i Indiahavet.
LETER VIDERE: En fra mannskapet om bord på et S-708 B-2 Seahawk-helikopter ser ned mot det australske marineskipet HMAS Toowoomba etter avgang. En rekke fartøyer fortsetter søket etter det savnede flyet i Indiahavet. Foto: Handout (Reuters)
Sist oppdatert:
Fire nye fly slutter seg til leting i Indiahavet.

Sydney (NTB-DPA): Ytterligere fire sivile fly har sluttet seg til letingen etter det forsvunne malaysiske passasjerflyet i Indiahavet.

Fra før er ti militære fly, ni skip og en ubåt engasjert i den omfattende leteoperasjonen etter flyet som forsvant for snart fire uker siden.

Letingen trappes opp siden batteriet til de såkalte svarte boksene bare varer i rundt 30 dager. Det betyr at de elektroniske signalene de sender ut, opphører når som helst etter mandag. I beste fall kan de fortsette i ytterligere én uke.

Samordningssenteret for letingen i Perth i Australia sier at et australsk marinefartøy med spesialutstyr til å fange opp signalene, blir satt inn i letingen fredag. (©NTB)

LIVESTUDIO: Få de siste oppdateringene om MH370 her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere