RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helmut (78) gifter seg med Maike (43)

Etter en kraftig hodeskade fant Tysklands tidligere kansler ut at han ville gifte seg med sin unge kjæreste.

(SIDE2): Det er avisa Bild som tirsdag videreformidler den lykkelige nyheten om at tidligere forbundskansler Helmut Kohl har fridd til kjæresten Maike.

Aldersforskjellen er på hele 35 år.

- De har besluttet å gifte seg så fort som mulig, forteller en kilde til avisa.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Overlevde tsunamien
Kjæresten Maike Richter, som arbeider som lege, har vært ved Helmut Kohls side under en lang rekke offisielle begivenheter. Kohl har tatt med sin unge utkårede både i bursdagen til tidligere president Mikhail Gorbatsjov og til møter med president Bush.

LES OGSÅ: Eldre menn? Nei, takk

Paret var for øvrig på kjærlighetsferie i Sri Lanka da tsunamien rammet i 2004, men unngikk monsterbølgen.

Ifølge Bild skal Kohls to sønner fra tidligere ekteskap, Walter og Peter, ha tatt imot sin kommende stemor med åpne armer.

Helmut Kohl var kansler i Tyskland i hele 16 år fra 1982 til 1998, og er den lengstsittende forbundskansleren siden Otto von Bismarck. Kohl var også en av arkitektene bak Maastricht-avtalen og opprettelsen av EU.

Kona døde av overdose
Kohl har den siste tiden vært alvorlig syk, etter at han pådro seg en omfattende hodeskade under et fall i sitt hjem i Ludwigshafen tidligere i år. Han er for tiden innlagt på universitetssykehuset i Heidelberg, der han gjennomgår et rehabiliteringsprogram.

- At de to nå vil gifte seg, er et godt tegn. Det tyder på at ekskansleren er på bedringens vei, forteller en kilde til Bild.

NORSK KJENDISPAR: Hun er 31 - han er 59

Etter den alvorlige hodeskaden skal Kohl, ifølge Bild, ha besluttet å knytte båndene med sin unge kjæreste Maike. De to har vært kjærester siden den tidligere kansleren mistet sin kone Hannelore i 2001. Hun ble bare 68 år gammel, og døde angivelig av en overdose sovepiller.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere