RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er brevet fra Englas familie

Sist oppdatert:
Familien takker for all hjelpen, støtte og omsorg som har blitt vist etter at tiåringen forsvant.

I et åpent brev takker familien for all støtte og hjelp de har fått fra lokalbefolkningen, venner og ukjente. Brevet er undertegnet med «Carina, Torbjörn og barna»

- Vi vil takke for den enorme oppslutningen, støtten og engasjementet fra alle som har vært ved vår side under letingen og i vår sorg som har blitt vår alles sorg, skriver familien.

Ti år gamle Engla Juncosa-Höglund forsvant fra Stjärnsund i Dalarna 5. april. Hun ble funnet død sist søndag, etter at Anders Eklund (42) innrømte å ha drept henne.

- Vi får spørsmål om hva vi føler om 42-åringen. Folk kan bare gå i seg selv og kjenne, så forstår de hva vi føler. At han har tilstått, gjør at vi kan slippe uroen for at Engla fremdeles har det vondt et sted, skriver familien.

Det åpnet brevet som Englas familie skrev for å takke for støtte osv. Brevet ble offentliggjort 15. april.

Her er hele brevet (oversatt til norsk):

«Vi vil takke for den enorme oppslutningen, støtte og engasjement fra alle som har vært ved vår side under letingen og i vår sorg, som har blitt vår alles sorg. Engla var en jente som spredte lys og glede.

Engla har alltid visst at hun ville bli noe spesielt, nå vet vi at hun ble en lysbærer som forener våre hjerter over hele verden. Vi føler oss sammen og påvirkes av hverandre. Vi forstår at vi er ett.

Vær så snill å ta vare på hverandre og vær varsom mot vår jord.

Vi får spørsmål om hva vi føler om 42-åringen - folk kan bare gå i seg selv og kjenne, så forstår de hva vi føler. At han har tilstått, gjør at vi kan slippe uroen for at Engla fortsatt har det vondt et sted.

Vårt liv kommer aldri til å bli det samme, men vi skal kjempe for å finne en hverdag for oss og våre barn, der vi kan finne en måte å bære Englas lys videre til noe stort og positivt for alle.

Fred og kjærlighet

Carina, Torbjörn, barna»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere