RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er de mistenkte

Foto: Scanpix/Reuters/Metropolitan Police (Britisk politi)
Sist oppdatert:
Politiet i London har publisert bilder av fire mistenkte etter torsdagens bombeangrep, og ber publikum om hjelp.

Britisk politi håper bildene kan bidra til å få inn flere tips fra publikum. Etter at bildene ble publisert har britisk politi arrestert to personer.

Se de fire bildene i karusellen nederst i saken.

Et av bildene viser en mann med en genser med «New York» trykket på fronten, mens han løper ut av t-banestasjonen Oval. Det andre bildet viser en skjeggete mann i andre etasje på toetasjersbussen som ble angrepet torsdag.

Et tredje bilde viser en mann med ryggsekk undergrunnsstasjonen Wesbourne. Han skal senere har reist til Shepherd's Bush som ble rammet av en liten eksplosjon. På det fjerde bildet er en mørkhudet mann fotografert på Warren Street-stasjonen.

Politiet ber om at folk ikke tar kontakt med de etterlyste, men at de straks ringer politiets nødnummer 999 om de ser dem.

- Vi håper at publikum kan gjøre det de gjør best, nemlig gi oss tips. Det er videre opp til oss å avgjøre om den informasjonen de kommer med er relevant eller ikke, sa Andy Hayman i London-politiet på en pressekonferanse fredag.

- Det er kritisk at etterforskere får avhøre dem om hendelser ved undergrunnsstasjonene Oval, Shepherd's Bush og Warren Street, og en 26-buss ved Hackney Road, sa Hayman.

Politiet bekrefter videre at skytingen av en mann ved Stockwell-stasjonen fredag, er direkte knyttet til antiterroretterforskningen. Men ifølge Sky News er mannen som ble drept ikke en av de fire etterlyste.

Bombene som ble brukt i torsdagens angrep ble bare delvis detonert, og inneholdt ifølge politiet hjemmelagede eksplosiver.

Se bildene av de etterlyste i billedkarusellen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere